qmart
Quartz Matrix
NetDeTek
Home|Despre noi|Noutati|Legislatie|Competente|Afilieri|Parteneri|Referinte|Studii caz|Contact
Stingere automata

 

Prin divizia NetDeTek asiguram clientilor sisteme de securitate si siguranta, instalatii speciale de detectie a inceputului de incendiu, de stingere automata si desfumare pentru protectia bunurilor, proprietatilor si persoanelor. 

Furnizam servicii de service si mentenanta pentru toate solutiile implementate.

Proiectele Quartz Matrix integreaza tehnologii avansate hardware si software si sunt dezvoltate plecand de la nevoile concrete ale clientilor.

Garantam legalitatea si lucrarile bine facute prin realizarea tuturor activitatilor, de la consultanta de specialitate si proiectarea solutiei pana la executia si intretinerea bunei functionari a sistemelor, cu personal de inalta calificare, autorizat de institutiile din domeniu si cu asigurarea unui management de proiect certificat.

 
 
Sistemele de stingere automata a incendiilor controleaza si sting incendiile, fara interventie umana. Prin definitie, un sistem automat de incendiu poate functiona fara interventie umana. Pentru a face acest lucru trebuie sa aiba un mijloc de detectieactionare si difuziune.
 
In multe sisteme, detectia se realizeaza prin dispozitive mecanice sau electrice.
 
Detectia mecanica foloseste legaturi mecanice fuzibile (o legatura mecanica fuzibila este un dispozitiv format din doua benzi de metal sudate impreuna cu un aliaj fuzibil, care este proiectat pentru a topi la o temperatura specifica, permitand astfel cele doua piese sa se separe) sau termo-bulb detectoare. Aceste detectoare sunt concepute pentru a se declansa la o anumita temperatura si a elibera un mecanism de stingere.
 
Detectia electrica utilizeaza senzori de caldura cu auto-control, contacte normal-deschise, care inchid circuitul cand se atinge o temperatura predeterminata. Este posibila actionarea manuala locala sau de la distanta. Actionarea implica de obicei, fie un fluid sub presiune si o supapa, sau, in unele cazuri, o pompa electrica.
 
Difuziunea este realizata cu ajutorul unor tevi si duze. Designul duzei este specific agentului utilizat si acoperirii dorite.
 

 

 Quartz Matrix - Divizia IT&C         Divizia IT&C
Quartz Matrix - Divizia de solutii industriale         Eficienta energetica pentru industrie
Quartz Matrix - Divizia de solutii securitate & comunicatii         Securitate & Comunicatii
Contacteaza securitate incendiu
Sus